A reklámok, cross bukósisak

Nem igazán vagyok oda a reklámokért főleg ha valami jó filmet szakítanak félbe. De gondolom sokan morogtunk már azért a film közben, hogy éppen valami izgalmas rész következett volna, és pont megvágták egy reklámmal.

A bevételi forrásdemonstration-64151_640

Tudom én, hogy szükség van rá, és hogy ha egy film alatt betesznek fő időben egy reklámot, akkor az mennyi bevételt is jelent egy cégnek. Vannak jó, és vannak rossz reklámok. Sok esetben nem is értem, hogy egy cég hogyan vehet meg egy reklámot, ha annyira unalmas, vagy rossz. Bár az is megfordult a fejemben hogy pont azért mert annyira rossz, és hogy arra mindenki emlékezni fog.

Vannak viszont nagyon jó reklámok, amikért oda vagyok teljesen. Az itthoni promóciók annyira nem tetszenek, viszont egy kettő azért van jó. Múltkor egy motoros reklámot láttam, szerintem új lehet mert még nem láttam. Mikor az illető levette a fejéről a cross bukósisakot, hát egy igazán dögös pasi volt alatta.

Az időhúzás

Azért az a durva az egészben, hogy egy 45 perces filmet, jobban mondva sorozatot képesek másfél órán keresztül elhúzni. Múltkor nem láttam a sorozat egyik részét, amit nézek. Tudom, sokan nem szeretik őket, nekem is csak egy van, ami heti egy alkalommal van, de olyan későn, hogy sok esetben elalszom a végére. Ha jól emlékszem fél tízkor kezdődik. Még ha csak 45 perces lenne nem lenne gond, de a másfél óra már sok úgy hogy hajnalban kell kelni, és előtte is hajnalban keltem.

Na a lényeg hogy az interneten néztem meg, és meg is lepődtem hogy milyen rövid volt az előzőkhez képest. Aztán jöttem csak rá, hogy ennyire meghosszabbítják a reklámok. Na ezek miatt nem bírok én ébren maradni esténként.