Egy jól menő vállalkozás vezetője miért ne járhatna motorral?

Egy cégvezetővel szemben mindig is voltak bizonyos elvárások. Járjon drága ruhákban, drága cipőben, drága órával, legyen mindig tökéletes a haja, hölgyek esetén továbbá elvárás a tökéletes smink, férfiaknál a frissen borotvált arc vagy gondozott, ápolt arcszőrzet. Ha valaki eltér ettől, akkor valamiért nem veszik komolyan. Ezek sokkal inkább sztereotípiák, mint íratlan szabályok, az emberek mégsem tudnak ettől elszakadni. Pedig, lehet, hogy nem ártana.

annak idején, amikor létrehoztam a cégemet, én is igyekeztem tartani magam ezekhez a dresszkódokhoz, de egy idő után rá kellett jönnöm, hogy teljesen fölösleges. Akinek komoly üzleti szándékai vannak, azokat úgyis a cég teljesítménye érdekli, akik pedig a külsőségek alapján ítélkeznek, azok inkább menjenek divatlapot szerkeszteni. Az utóbbi években rájöttem, hogy sokkal jobb érzés az állandó élére vasaltságnál, ha igényes, de kényelmes ruházatot viselünk, és úgy nézünk ki, ahogy mi szeretnénk. Az ad igazi önbizalmat.

Az sem megvetendő, ha valaki valami extrasággal dobja fel a mindennapjait. Én például évek óta motorozom, az autómat nem is nagyon használom, csak akkor ha szállítani kell valamit. Nem egyszer okoztam már meglepetést azzal, hogy egy-egy tárgyalásra nem valami csillogó autócsodával, olasz öltönyben érkeztem, hanem motorral, védőruházatban. Nemegyszer még az is megesett, hogy a tárgyalófeleim megkérdezték, hogy hogyan válhatnak ők is ilyen menő, motoros cégvezetővé, én pedig mindig a https://motorjogositvany.com/kategoria/a-korlatlan oldalra irányítottam őket, hogy ott mindent megtudhatnak, amire kíváncsiak. Fedezzék csak fel maguknak ezt a világot, ne én avassak már be mindenkit.

Történt egyszer, hogy kis híján meghiúsult egy tárgyalásom emiatt a szeszélyem miatt. Egy lehetséges üzleti partnerhez mentem megbeszélni az együttműködést, szóltam is neki, hogy motorral jövök, de nem volt semmi kifogása. Igen ám, csakhogy a telephely portásának elfelejtett szólni, hogy ne egy luxuskocsit várjon, hanem engem. Nos, mondanom se kell, az öreg a világért se hitte volna el nekem, hogy üzleti ügyben járok, elmondott minden szemét motoros huligánnak és nem volt hajlandó beengedni. Telefonálnom kellett a leendő partnernek, hogy szóljon már le a kapuhoz, hadd menjek végre be. Kis idő elteltével jött is az ismerősöm, és bár nem ez volt a célom, de jól lehordta a portást az eset miatt. Szegény öreg azt se tudta, hová bújjon szégyenében. Befelé haladva mondta nekem az üzleti partnerem, hogy ezek után az sem biztos, hogy nem rúgja ki. Mivel én már túl voltam a bosszúságon, mondtam neki, hogy ne tegye, mert az öreg csak a munkáját végezte.

https://motorjogositvany.com/kategoria/a-korlatlan

Persze itt is kaptam dicséretet a vasparipámra szép számmal, kérdezgették, hogy milyen papír kell hozzá, hova jártam tanfolyamra, és én az itteni vezetőségnek is csak a https://motorjogositvany.com/kategoria/a-korlatlan oldalt ajánlottam, mert tudom, hogy ott megtalálnak minden olyan infót, ami miatt nekem felesleges élő szóban a számat koptatnom. Egy-két partnercég vezetőjét már sikerült megtérítenem, ők is lerakták azóta az A-kategóriás motorjogosítványt, egész komoly túrákat is szerveztünk már, ahol a cégcsoport főnökei motorháton járják az országot. Olyankor senki ember fia meg nem mondaná rólunk, hogy a polgári életben mivel foglalkozunk, csak egy motorosbandát látnak elsuhanni.

Valószínűleg nem ez volt az első és utolsó eset, amikor komolytalannak néztek a szenvedélyem miatt, de nem bánom, mert hozzá tartozik a személyiségemhez. Viszont azon határozottan elgondolkodtam, hogy a névjegyeim mellé csináltatok egy rakás https://motorjogositvany.com/kategoria/a-korlatlan feliratú kártyát is, hogy ha legközelebb megkérdezik, sokkal elegánsabban adhassam a tudtukra, hogy szívesen segítek, de most tárgyalni jöttem, a megadott oldalon minden kérdésükre megtalálják a választ.