Fullextrás autóhoz minimum egy gyerekülés dukálhatna

Akinek vállalkozása van, tudja, hogy nincs szabad ideje onnantól, mert az üzlet lesz az első, és majdnem egyetlen. Maximum csak a család állhat előtte, de az is veszélyes, mert ha az üzlet kárára megy, a kis famíliának is baja lesz! Mindenesetre most úgy áll a szénánk, hogy egész jó projektek indultak el, elég szép haszonkulccsal, így meg merem tenni azt a lépést, hogy befektetek egy új modern családautóba. Egyik ismerősöm a Volvo-t ajánlja, mert a csúcskategóriás modelljeiknél a biztonságtechnika az egyik legjobb, plusz multimédiás eszközökből sincs hiány benne.

Meg is néztem egy szalonban, hogy felmérjem mire is vállalkozom. Nem kellett sokat győzködni, mert az autó magáért beszélt, viszont még is volt egy zavaró dolog. Több milliót kiadok egy ilyen szuper autóért, azért, hogy a születendő gyermekem a legnagyobb biztonságot és kényelemben legyen, erre nincs az árban egy babaülés. Pedig nem elengedhetetlen extra szerintem egy autónál, hogy a benne lévő utas, főleg ha még csecsemő, vagy gyerek, a legnagyobb biztonságban legyen. Így nem tettem le azonnal a kiszemelt kocsi mellett a voksomat, mert zavart ez a kérdés. Jó egy kicsit szőrszálhasogatásnak tűnhet, de vannak elveim.

Az autószalonba tett látogatásom utáni hétvégén átjött néhány cimborám és az ő kedveseik egy kiadós kerti partyra. Sültek a grillhúsok, szólt az új multimédiás hangrendszeremből az aláfestő latin ritmus és nyíltak a sörök, borok. Elmeséltem a többieknek, milyen dilemmával küzdök. Egy luxus családautóba egyszerűen kell a gyerekülés, mert nemsokára jön nálunk is a gyerkőc, aztán nincs mibe beleültetnem. A többiek csak pislogtak a furcsa felfogásomon. Próbáltak győzködni, hogy ez nem akkora baj, meg bármikor lehet vásárolni jobbnál jobb gyereküléseket. Valahogy akkor is zavart ez a téma, mert egy komplex autót akartam venni. Majdnem egész este ezen duzzogtam, amikor a party végén Timót felesége Évi, akiknek nem rég lett 10 hónapos csemetéjük, ajánlott egy weboldalt.

Ez a babaverda.hu névre hallgatott. Rengeteg minőségi gyerekholmi található meg itt, egészen a babakocsitól a biztonsági felszerelésekig, játékokig. Ezért a gyerekülés választékuk is említésre méltó. Átfutottam még aznap este mik közül lehet választani. Hamar kitudtam választani melyik gyerekülés megy a kocsiba. Valahogy el is felejtettem az eddigi gondomat, mert kifejezetten meggyőző termékek és hozzájuk kapcsolódó leírások voltak. Végre úgy éreztem, mint aki kompetens a témában és én tudom kiválasztani a legjobb gyerekülést, ami védi majd őt utazás közben. Talán így jobb is, mintha kapnék az autóhoz egy olyat, amilyet nem ismerek.

Írtam másnap egy köszönő üzenetet Évinek. Rettenetesen boldog voltam, hogy találtam egy ilyen remek bababoltot, ahonnan minden szükséges dolgot be tudok szerezni majd a kis trónörökösömnek!