Gyulladáscsökkentő gyógyszerek egy karnyújtásnyira

A mai világban már annyi új technikai dologgal találkozhatunk, hogy nem is igazán lehet követni az épp aktuális trendeket. A multimédia szó új értelmet nyert napjainkban. Pár hete a telefonommal babráltam, amikor rájöttem olyan funkciók létezésére, amikről eddig nem is tudtam, hogy léteznek, és mégis ott voltak és vannak a „kezemben”, a telefonomban. Ilyen volt például a magyar nyelvű diktáló program, ami pötyögés nélküli üzenetek megírását teszi lehetővé. Ezen kívül felfedeztem egy olyan funkciót is, ami beszéd után hajtja végre a telefonon az utasításokat. Véletlen félreértette a telefonom az egyik mondatomat, és rákeresett a gyulladáscsökkentő gyógyszerekre.

Kicsit meglepődtem, hogy mi történt, de nem léptem ki az alkalmazásból. Pontosan ezelőtt pedig egy bukósisak reklámba botlottam, szintén egy félrehallás miatt. Furcsa, mert mindkettő pont kapóra jött. A fiamnak közeleg a 40. születésnapja és új bukósisak a vágya, amit itt meg is rendeltem neki, mivel imád motorozni.

Másrészről ez a gyulladáscsökkentő dolog…

Pont aznap gondolkoztam azon, hogy kéne valamit szednem az ízületeimre, mert teljesen be vannak gyulladva, erre belefutok ebbe. Én hiszek a sorsban, ezért nem is léptem ki innen se. Ráakadtam a Prevencio online patika honlapjára, a prevenciopatika.hu nevű weblapra, ami egy honlap és webáruház is. Könnyedén megtaláltam a nekem releváns kategóriát, a gyulladáscsökkentő gyógyszereket és el is kezdtem nézelődni. Pontos leírás volt minden gyógyszernél, így meg volt könnyítve a dolgom, de akkora skála is volt a termékeket tekintve, hogy egyszerűen órákon át csak válogattam. Bár én inkább szeretek a bőség zavarában lenni, mint azt, hogy van 3 termék és kényszerből kiválasztok egyet, de közben az az egy se felel meg annak teljes mértékben, mint amit keresek. Ez mindenképp pozitívum volt a számomra, illetve az is, hogy folyamatosan frissülő bloggal rendelkeznek, amit végül is bármelyik látogató szabadon olvashat, így közelebb tud kerülni a gyulladáscsökkentő gyógyszerek és más egyéb gyógyszerek, illetve érdekességek témáihoz. Fontosnak tartom nagyon, hogy egy ilyen témában, amiben szinte az orvosokon kívül mindenki laikus, legyen sok magyarázat, mert csak így adható el bármi is, főleg ebben az iparágban a gyógyszerek. Különösen sok magyarázatot és olvasnivalót, ehhez kapcsolódó tartalmat igényel ez a téma, hisz mégiscsak az egészségünk a tét, aminél nagyobb kincs nincs a világon. Ezt kell megőriznünk, ehhez pedig olyan emberekhez forduljunk, akik valóban értenek hozzá, és olyan oldalakról rendeljünk csak gyógyszert, amiknél meg tudunk bizonyosodni arról, hogy ők is teljesen tisztában vannak azzal, hogy mit árulnak, és szakavatott emberek. A Prevencio Patika pontosan ilyen!

Eszméletlen jó ötlet, hogy nem csak személyesen lehet már gyógyszereket venni, hanem otthon, neten keresztül is. Nincs is annál jobb érzés, mint amikor otthon, a kanapén feküdve, laptopon keresztül tudjuk megrendelni azt, amire szükségünk van. Főleg, ha mondjuk egy esős, viharos nap van. Kinek van kedve ilyenkor kimozdulni és elmenni gyógyszertárba? Ennél kényelmesebb és kézenfekvőbb megoldást már tényleg nem lehet találni.

Ez is köszönhető a multimédiának és a technika, valamint az informatika rohamos fejlődésének.

Természetesen nem bírtam ki, és a testvéremnek is elújságoltam, hogy mit találtam. Ő is ízületi gondokkal küzd, és nehezen tud menni már bárhova is. Viszont a számítógép világában nagyon is otthon van. Gyulladáscsökkentőket szed és pont most fog neki elfogyni az utolsó levél, amit be tud venni. Mivel közel lakunk egymáshoz, pár ház van csak köztünk, így gyakran találkozunk. Van, hogy én megyek át hozzá, van olyan is, hogy ő jön át hozzám. Általában az megy át a másikhoz, akinek kevésbé fájnak az ízületei. Most én voltam nála, mert eléggé rosszul érezte magát és a gyógyszer se tette meg kellő hatását. Megmutattam neki a prevenciopatika.hu weboldalt, ahonnan én is rendeltem a gyulladáscsökkentő gyógyszereimet és nála is ugyanaz volt a reakció. Teljesen elalélt már a honlaptól is, és attól pedig főleg, hogy ilyen széles a termékpaletta, főleg gyulladáscsökkentő gyógyszerek terén. Tudtam, hogy neki is ezek lesznek a szimpatikus, illetve a blog is, hiszen testvérek vagyunk, hasonlóan élünk és gondolkodunk, emiatt hasonló problémákkal küzdünk meg nap, mint nap. Elkezdte olvasgatni a blogot, én pedig bealudtam nála a kanapén fekve. Nagyjából kettő, maximum három órát aludtam nála, de ő addigra kiolvasta az egész blogot. Olyan szinten rákattant a honlapra, hogy alig lehetett kirobbantani onnan. Mondta, hogy ő is kinézett pár gyulladáscsökkentő gyógyszert, de azért megvárt a vásárlással, hátha tudok tippeket adni neki, egyelőre csak a kosárba helyezte ezeket a termékeket.

Tudtam is neki mondani okosságokat. Mondta, hogy a nagyobb kiszereléseket vegye meg inkább, mert azok jobban megérik, ha jobban megnézi az árakat. Illetve az sem elhanyagolható tényező, hogy így összejön a nagyobb kiszerelések és magasabb árak miatt a 10 ezer forintos rendelés, ami pedig a következőt jelenti. 10 ezer forint felett ingyen kiszállítják házhoz és nincs semmi fizetési kötelezettsége az ügyfélnek a kiszállítási díjat illetően. Többféle módon is lehet fizetni, ha netán valaki nem rendelkezne bankkártyával. Gyakorlatilag kimondhatom azt, hogy mindenre és mindenkire gondoltak akkor, amikor ezt a weboldalt és ezt a webáruházat megalkották.

Amióta innen rendelünk, sokkal jobb nekünk, mert kész szenvedés volt az összes nap, amikor a gyógyszertárig el kellett mennünk ezekkel a begyulladt ízületekkel. Hála az égnek, ma már pihenés közben tudjuk intézni mind a ketten ezeket a dolgokat. Ami még nagyon megfogott minket az pedig az volt, hogy a gyorsaság náluk alapelv. Egy, maximum kettő napon belül megérkezik a kívánt gyógyszer vagy pedig gyógyszerek, nincsen késés, nincsen sorban állás sem. Mindenképpen hálás vagyok a telefonomnak, hogy valóban okos, nem csak a neve az. Persze tudom, hogy ez véletlen volt, de mint azt feljebb is írtam, én hiszek a sorsszerű dolgokban, így ezt is annak könyveltem el.

Ernővel, a bátyámmal, azóta is mindenkinek ajánljuk a prevenciopatika.hu oldalt, mert ennél gyorsabban és kényelmesebb maximum az jut a gyógyszereihez, aki gyógyszertárban dolgozik, vagy van egy saját gyógyszertára.

Remélem, hogy hasznosnak találtad a cikkemet, és Te is megfogadod a tanácsomat, és felkeresd a Prevencio Patika weboldalát, webáruházát.