Hasznos információk, www.napelemrendszer.info

A minap volt egy kis szusszanásnyi időm a munkahelyemen, így volt időm az internetet böngészni. Na nem mindig van lehetőségem rá, most is csak a kivételes alkalmak egyike. Ezen az oldalon sok érdekességet találtam.

A munkahelyem

Azért van időm egy kicsit böngészgetni, és a semmit tevésre, mert költözött az iroda. Jobban mondva az iroda egy részét kihelyezték a város központba, és én is közte vagyok. A főnököm bejött hetekkel ezelőtt az irodába, és megkérdezte hogy mit szólnék hozzá, ha a kihelyezett részen lennék, mint valami iroda vezető szerű, az elvárásokat pedig elmondta. Mivel nem tudtam igazán hogy mit mondjak neki, arra kértem, hogy adjon egy napot hogy végig gondolhassam a dolgot, és átrágjam az elvárásokat, tennivalókat.

Mivel nem igazán voltam képben, hogy it is várhatok majd ott, és hogy mit kell pontosan majd csinálni, lekezdtem gondolkodni rajta. Ami kérdés felmerült bennem, azt összeírtam, hogy ha visszatérünk az ajánlatra akkor fel tudjam majd tenni. Hogy milyen kérdések merültek fel?

Egészen egyszerűek, és tényszerűek is. Ami nekem fontos kérdés volt, hogy majd hogyan kell dolgozni, milyen munkaidőben, mert nekem a mostani felel csak meg, mert a gyerekeket így el tudom látni. Nekem kell hoznom vinnem őket, ha pedig ezt megbolygatják akkor nekem az már nem lesz megfelelő. Ezen felül a nagy kérdés az anyagiak. Ami azt illeti, ugyan ez a pénzem marad? Nekem megfelel ha igen, de ezt is le kell fixálni. ilyen, és még sok ehhez hasonló kérdés merült fel bennem, amire választ szerettem volna kapni.

A döntésem

Hosszas tépelődés, és gondolkodás után, miután este megbeszéltem a férjemmel, hogy ő mit gondol az egészről, abban maradtunk, hogy vállaljam el a munkát. Még jobban is járok, hiszen a központban lesz bent az iroda, így én is közelebb leszek mindenhez. Ami pedig azt illeti az üzemanyag is fele annyi lesz majd.tulip-341677_640

Végül másnap egy ebéddel egybekötött gyors megbeszélést tudtunk össze hozni Péterrel. A kérdéseimet itt tudtam feltenni, és mindenre pozitív választ kaptam. A fizetésem természetesen ugyan annyi marad, ezzel megnyugtatott. Sőt pozitívumként mondtam azt is hogy ő számít rám nagyon, és azt gondolja, hogy ez a megfelelő pozíció nekem.

A költözködés

Na, ez nem volt egyszerű ami azt illeti. Hogy miért? Az én holmim nem volt sok, amit a régi irodából akartam magammal hozni, csak a személyes dolgok.  Ugyan akkor annál több céges papírt kaptunk dobozokban, amit rendszerezni, szortírozni kellett. Minden annyira poros volt, hogy a nap végére nem vágytam semmi másra annyira, mint egy jó zuhanyra, és egy hajmosásra. Esküszöm, viszkettem már a portól. Te voltál már így?

Most hogy pár napja  már beköltöztem, kezdem berendezni magamnak az irodát. Azért sokkal jobb, már most észre veszem. Hogy miben jobb? Itt csak egyedül vagyok egy irodában. Kicsi, de kis helyes. Szerencsére költözés előtt ki lett festve, így tiszta is. Hoztam magamnak be mikrót, így meg tudom melegíteni az ételt, amit hozok magammal. Igaz még hiányzik egy két apróság, de azt gondolom, jó döntést hoztam.

Most hogy még nem forrta ki magát hogy mit fogok csinálni, addig van időm interneten böngészni. Ezen az oldalon számos hasznos információt találtam: www.napelemrendszer.info nézd meg te is.