Kommunikációs tanulmányaim használata már szivattyú vételekor is

Mindig is érdekeltek, hogy különböző cégek hogyan használják a médiát különböző multimédiás eszközös segítségével. Tanulmányaim során nem csak a multimédiás eszközök készítésével, mint a hirdetések, képek használata, felugró ablakok elhelyezése, ismerkedtem meg, hanem ennek a figyelemfelkeltő, vásárlásra ösztönző eszközök hatásának elemzésébe is bele tudtam látni.

Az internet adta lehetőség miatt, ezen eszközök tárház végtelenségig fokozható és ezáltal a termék eladását növelni tudják a cégek. Ilyen és ehhez hasonló érdekességeket tud felfedezni az ember, amikor az interneten keresztül vásárol, hogy minden információ a szeme elé kerül.

Ez nagyon hasznos tud lenni, akkor amikor az ember vásárolni készül valamely terméket, és arról minden információ, némi reklám formájában elé ugrik.

Én is tapasztaltam már ezt, legutoljára, amikor szennyvízszivattyút vásároltam.

Egy mezőgazdasági földterületek megművelésével foglalkozó cégnél dolgozom, ahol az ilyen szerkezet mindig jó szolgálatot tesz. A régi gépállományt kell felújítani, ennek a beszerzésével bíztak meg engem. Olyan kombinált szennyvízszivattyú megvételét tűztem ki célul, ami nem csak a szennyvíztárolóból képes kiszivattyúzni a piszkos vizet és a nagyon darabokat, hanem a földeken is jó hasznát tudnánk venni, amikor a tavaszi földfelengedések után megjelenik a belvíz, és ezt egy másik helyre kell átszivattyúzni, ennek az áthidalására is alkalmasnak kell lennie a vásárolt terméknek.

Szerencsére találtam az interneten egy remek céget, aki ilyen és ehhez hasonló szennyvízszivattyúkat forgalmaz. Nagyon megörültem, amikor megpillantottam a termékkínálatukat. Szinte magával ragadott az a sok termék, amit fogalmaznak. Majdnem járatlanként a szivattyúvásárlás terén, nagy segítségemre volt a cég azon elgondolása, hogy a termékeket képpel látják el, valamint, hogy időt takarítsak meg, a szemléltető képek alatt, a termékre jellemző először rövid leírást találhattam, majd a cég bővebben szövegesen kifejti a termékleírásos ajánlásában, hogy mik a készülékek ismérvei, valamint milyen felhasználási területekre ajánlják.

Természetesen volt kérdésem is, mindezeken az információkon felül. ekkor tárcsáztam azt a honlapon megadott telefonszámot, ami a cég külszolgálatához vezetett. Ott egy nagyon kedves női hang, – számomra meglepő módon-, készségesen és minden szakértelemmel felvértezve, minden felmerülő aggályomra és kérdésemre választ tudott szolgáltatni.
A szállítási határidőre kérdeztem rá tüzetesebben ugyanis, nekünk nagy szükségünk volt, akkor a termék megérkeztére, a hölgy nagyon szakmai választ adott, hogy amennyiben a készletük lehetővé teszi, igyekeznek minél hamarabb kiszállítani az általam megrendelt terméket.

Valamint segítséget nyújtatott az ügyben is, hogy az általam kiszemelt készülékük, a cégünk által támasztott igényeknek megfelelnek -e, egyszóval, jó termékre gondoltam. Mindenben tudott tanácsot adni a szennyvízszivattyút forgalmazó cég alkalmazottja, felkészültsége és kedvessége, a vásárlás ebben a szakaszában is kimagasló.
Ki is választottam a terméket, több feladat megoldására is alkalmas a készülék, remek krómacélból készült, nem rozsdásodó fajtát választottam, termék két komponensű vízbázisú, nagy merülőképessége is van, rendkívüli nagy a munkaóra képessége, a zaj kibocsátása  is csak a 70 dB határán van, ami egy ekkora teljesítményű készüléknél nagyon jó értéknek számít. De persze a teher bírása, az üzemideje és a szívóképessége alapján hoztam meg a döntést, hogy megrendelem.

A megrendelés nagyon egyszerűen ment, mivel nagyon felhasználó barátan van kialakítva az cég online rendelő felülete. Mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a megrendelőik, vásárlóiknak megkönnyítsék a dolgát. Nem csak a termékek tételes jellemzésével, hanem a könnyed internetes rendeléssel is.

A telefonban a hölgy felhívtam a figyelmemet, hogyha nem személyesen veszem át a terméket, hanem futárral házhoz szállítással rendelem meg, akkor egy bizonyos értékhatár felett a szivattyút ingyenes kiszállítással tudom kézhez venni.

Ennek nagyon megörültem, mert az a termék, amire a választásom esett, az bőven az értékhatár felett van és pont én is házhoz szállítással rendelem, mivel könnyebbséget jelent számunkra, hogyha a telephelyünkhöz érkezik a csomag.

A csomagkiszállítás rendben zajlott, pontosan a várt időpontban érkezett meg a futár, és a termék minősége és csomagoláskor látszott, hogy nagyon magasan van, masszív anyagból, jól összerakott szivattyú érkezett. Maximálisan meg vagyok elégedve a céggel és mindenkinek ajánlani fogom a jövőben.